...

cute

Tuesday, May 24, 2011

cokelat oH cokelat


hari tu aku, ezza & farah lepakking cam biasa

makan2
girls' talks
karok

the best part is farah bawa
IBU dia sekali join

ibu farah sgt2 sporting

tapi aku kesian lak tengok ibu dia terpaksa ikot
kami yang gila2 ni
jalan2

at last
time nak balik
singgah UO

farah nak beli choclates utk kak long dia

tiba2 aku terlintas nak beli choc MARS

secara tak sengaja
tu favorite choc ibu farah

aku pon teros cari choc tu tapi tak jumpa

terpaksa la tanya pekerja UO
"Ada Choc MARS tak?"
akak UO tu cakap, "Ada.."

dia pon bawa la aku gi shelves MARS
aku dengan penuh sabar dan dedikasinya aku pon ikot

jalan punya jalan, sampai la kat rak yang dia bawak

Oh Tidak =_=!

dia bawa kat rak coklat & tepung nak buat kek!!

aku pon cakap thanks dan cari sendiri sampai jumpa
last2 jumpa gak kat rak express dekat kaunter nak bayar

~~fuhhh~~
=_="

sabar jer la aku dengan akak UO tu

semuanya gara2 choc MARS






No comments:

Post a Comment

music

Tumblr Blogger SCM Music Player