...

cute

Wednesday, May 18, 2011

PULANGLAH (sebelum ku runaway)


1st time dengar lagu ni agak tak faham sebenarnya
2nd time dengar lak member aku yg bagi dengar
kat handphone dia
tak silap aku dia kata
lagu ni lagu favorite dia

so
post kali ni
nak share la ape yang specialnya lagu ni

cecite..cecite..

maybe lirik dia yang MANGLISH kowt
maksudnya
Malay+English
cam rojak gitu

**************************************"

Awi Rafael | Pulanglah



Bukalah mata dan lihat di hadapanmu
Aku berdiri dekat tapi kau tak nampak
Hodohkah aku 'tuk sering kau campak saja
Apanya yang dia ada yang aku tak ada

Bridge:
Mungkinkah aku yang tidak sekaya
Mungkinkah aku yang tidak bergaya
Haruskah aku pun tetap menantikan mu
Berikan jawapan

Korus: (2x)
Pulanglah sebelum ku runaway
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday
Aku tak ingin, tak perlu
(Aku dah bingung)

Aku berjalan di kota Kuala Lumpur
Semuanya nampak berbeza tapi ku sama

Ulang Bridge & Korus
*Gitar Solo
Ulang Bridge

Runaway...
Aku menanti kamu everyday
Aku menunggu dari
Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday
Aku tak ingin, tak perlu

Ulang Korus


p.s. Lagu ni aku dedicate kan special utk member aku tu...
terharu tak??
cecite..cecite..
(^_^)

http://www.youtube.com/watch?v=wUH7zsbMVBE&feature=related
^klik link nih kalo nak tgk music video dia^


No comments:

Post a Comment

music

Tumblr Blogger SCM Music Player