...

cute

Wednesday, May 18, 2011

siapa aku


::aku::

confirm2 la seorang perempuan

aku seorang yang degil

agak kasar perangainya

peramah
yang ni tak tau mana dapat skill communication level 10/10

susah nak marah orang

facial expression aku menggambarkan perasaan aku
terlalu transparent
tak tau nak wat camne lagi

sukar berdendam

kalo dalam bab tolong2 ni
aku rela susahkan diri demi orang yg aku sayang
contoh cam kawan2 aku dan keluarga aku
tapi
aku tak sanggup tengok dorang susah kerana aku

aku minat japanese manga, novel, blogging, online
suka masak (adoi, cam chef lak)

bawak moto laju2
kalo da dpt moto
aku xpernah bwk pelan
cam ade semangat utk aku pulas minyak sampai abes
rasa sgt2 syiok bile bawak laju2
gitu gak ngan kereta
(tapi atas highway jerp la)

aku susah nak berkira sangat
nak2 kalo guna konsep give & take
jgn kita jer give2... yg sebelah pihak lak asek take2..
yg tu tak adil namanya

xsuke bau rokok

aku ade motion sickness
tak boleh travel jauh2
kalo travel
aku akan pening & mabuk teruk
most possibility ley muntah

tengok drama korea
nak2 romantic comedy+sedih2 sikit pon aku layan gak

minum susu
nih ubat kalo susah nak tido

makan tomyam and spaghetti
nak2 spaghetti meat bolognese kat Milano's
gile sedap

aku tak suka orang yang perangai cam MEM BESAR!
dok mengarah2 orang sesuka hati
aku ada perasaan la weyh

aku suka jalan2 cari pasal
kehkeh
xde la
jalan2 tgk tempat baru
favorite places
nak release tension la konon-kononnya

ha!!
baru teringat
aku suka kaler purple
camne ley lupe yerp
padahal blog aku nih pon
PURPLE MANIAC
adeyh~~


okie


tu je simple story tentang diri aku

(^_^)





No comments:

Post a Comment

music

Tumblr Blogger SCM Music Player