...

cute

Friday, July 1, 2011

mari belajar 123...



kalau balik rumah

automatik aku akan jadi cikgu

heee~~

sah2 la jadi cikgu pada 2 org anak sedara aku

dua2 petah cakap

yg abg umur 5 tahun
dah pergi tadika
tadika KEMAS you..
sejak masuk tadika KEMAS ni la dia jadi pandai sikit
kalau masa dia umur 4 tahun hari tu
mak dia masukkan kat SMART READER KIDS
huh~~
da la yuran cekik darah
(siap pakai sistem sem lagi tu)
tak silap aku 1 sem RM1500
mengalahkan orang masuk U
tapi budak langsung tak SMART!

yang adik umur baru nak masuk 4 tahun
tapi kalau cakap
adeyh..
mengalahkan mak kepoh!!
cepat pick up dak sorang ni

okie2..

berbalik pada tajuk entry kali ni

^MARI BELAJAR 123^

satu

dua

tiga

empat

lima

enam

tujuh

lapan

sembilan

sepuluh

satu belas

dua belas
.
.
.
.
.
.

dan seterusnya kira la sendiri sampai lebam

hahahaha

yang dok kira ni anak sedara aku yang lelaki umur 5 tahun tu

nak tergolek-golek aku gelak bila dengar dia mengira macam tu

ade ke sebelas dia cakap satu belas

haha

terbaekkk laa~~

pssstt.. tapi kan..btol gak..nape sebelas..bukan satu belas..
sebab dua belas..tiga belas..
mesti anak sedara aku ni tgh confused sebenarnye kan
ahahaaa~~~


(^_^)







No comments:

Post a Comment

music

Tumblr Blogger SCM Music Player