...

cute

Monday, October 24, 2011

business?? no..no..



blog ni

tempat khas untuk aku:

|bercerita|

|potpetpotpet|

about my thoughts, opinions & experience


BUSINESS??

bukan xminat beb
aku sangat2 minat berniaga
tapi nak guna blog aku yg agak berbaur personal ni
untuk tujuan2 business
such as promoting & advertising?

|fuhh..tak sesuai kot|

SORRY!

ada je member aku minta aku tlg iklankan barang2 dorang

tapi aku tolak secara baik

yang mana faham tu xpe la

ini yang dok asyik desak2 je

rimas bhai..

when i said no, it's forever no

why not anda buat 1 blog yg mmg khas utk promote brg ko tu

it much more better, dude..

so, pasni..kalo ada yg minta tlg tu
bkn aku kedekut ke ape
tapi
ini blog untuk wa bercerita je

bukan untuk buat business


thank you



(^_^)v

No comments:

Post a Comment

music

Tumblr Blogger SCM Music Player